Vier keer zoveel Rewards-punten voor uw verblijf!

VERRUIM UW HORIZON

Ontdek elke maand de bijgewerkte lijst met nieuwe hotels van het programma en boost uw Rewards-puntensaldo met elke overnachting in een deelnemend hotel.

Profiteren van deze aanbieding is heel eenvoudig:
1. Log in als lid van Le Club AccorHotels
   Nog geen lid? Lid worden
2. Klik op 'Aanmelden'  
3. Reserveer t/m 09/12/2019
4. Verblijf t/m 19/01/2020
5. Ontvang Le Club AccorHotels Rewards-punten

Met de gespaarde punten kunt u gebruik maken van speciale aanbiedingen: unieke belevenissen speciaal voor onze leden, aanbiedingen bij partners of online shoppen in de webshop La Collection...

Leden van het Le Club AccorHotels programma worden altijd ruim beloond!
 
Feel Welcome

Uw Le Club AccorHotels team

De aanbieding is geldig voor een verblijf tussen 21-10-19 en 19-1-20

De aanbieding is boekbaar van 21-10-19 tot en met 9-12-19

Goedendag

We are currently experiencing technical difficulties with our website. Our team is hard at work trying to put things right as quickly as possible.

Gefeliciteerd Titel U heeft zich aangemeld voor deze aanbieding!

Meld u aan om van deze aanbieding te profiteren Aanmelden

Met uw status kunt u geen gebruik maken van deze aanbieding. Bekijk alle aanbiedingen

Voer uw bestemming in

 

Deze aanbieding is exclusief voor leden van Le Club AccorHotels; om hiervan gebruik te maken vragen wij u in te loggen of lid te worden van het programma.

Inloggen

of

Lid worden

Verkoopvoorwaarden
* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Specificeer uw reis

 

 

Kamer(s)

Klantenservice
Mobiele apps

Download onze apps om altijd toegang te hebben tot het Le Club Accorhotels programma.


Volg ons
Sluiten

Verkoopvoorwaarden

1. De Algemene Voorwaarden van Le Club AccorHotels zijn van toepassing op de "Nieuwe Deelnemende Hotels x4" -aanbieding en het lidmaatschap van Le Club AccorHotels is verplicht om hiervan gebruik te kunnen maken.
2. Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding, verplicht het lid van het loyalty programma Le Club AccorHotels zich aan te melden voor de aanbieding (tussen 21/10/2019, 23.59 uur CET (UTC+1) en 09/12/2019) door te klikken op de knop 'Aanmelden' hierboven en daarna de instructies te volgen.  Voor deze bonuspunten komen alleen reserveringen in aanmerking die zijn voltooid via het gebruik van de knop 'inschrijven'.
3. Met deze aanbieding kunnen leden van Le Club AccorHotels ongeacht hun status de punten die zij ontvangen met een overnachting in een van de deelnemende hotels van het loyalty programma van Le Club AccorHotels vermenigvuldigen met 4.
De grondslag voor het berekenen van de extra punten is het aantal punten dat door het hotel is toegekend aan het lid voor een geldige overnachting, met toepassing van de algemene voorwaarden van het Le Club AccorHotels-programma, waarbij de berekening is gebaseerd op de status Classic.
De bijschrijving van de punten na een verblijf geschiedt in twee stappen:
1/ bijschrijving van het aantal punten dat overeenkomt met het aantal punten dat het lid zou verdienen indien er geen gebruik gemaakt wordt van de aanbieding;
2/ bijschrijving van de extra Rewards-punten die toegekend zijn in het kader van de aanbieding, oftewel het aantal Rewards-punten dat het lid van Le club AccorHotels boven op de reeds gespaarde punten ontvangt, zodat het lid door beide puntenbijschrijvingen in totaal een saldo aan Rewards-punten maal 4 ontvangt.
Indien een lid van Le Club AccorHotels bijvoorbeeld 250 Status-punten en 250 Rewards-punten verdiend heeft met een geldige overnachting, dan ontvangt hij aan extra punten:
 250 Rewards-punten extra voor een aanbieding waarbij het aantal punten met 2 vermenigvuldigd wordt
 500 Rewards-punten extra voor een aanbieding waarbij het aantal punten met 3 vermenigvuldigd wordt
 750 Rewards-punten extra voor een aanbieding waarbij het aantal punten met 4 vermenigvuldigd wordt
Deze aanbieding kan slechts [X] keer/keren door een lid tijdens de geldigheidsduur worden gebruikt. De eerste overnachting die gereserveerd en uitgevoerd wordt na de inschrijving voor deze aanbieding komt in aanmerking voor toekenning van Rewards-punten op basis van de voorwaarden van de aanbieding.
4. Deze aanbieding is geldig voor een verblijf van een lid vanaf 21/10/2019  tot 19/01/2020 in één van de 
deelnemende hotels (Grand Mercure Surabaya City (Opening October 2019); Aparthotel Adagio Casablance City Center; The Bedford Centre Hotels by AccorHotels; The Nottingham Sherwood Hotel by AccorHotels; The Telford Centre Hotel by AccorHotels; Novotel Bur Dubai; Mercure Itajaí; Novotel Sharjah Expo Centre; Adagio Aparthotel Jeddah Malik Road; ibis Jeddah Malik Road; ibis Brussels Centre Chatelain; Devonshire Club; The Draycott; The Lord Milner; Mercure Birmingham West Hotel ; Mercure Cardiff North Hotel ; Mercure Tankersley; Hotel Mondial am Dom Cologne – Mgallery; Ibis Styles Aschaffenburg; Ibis Styles Pforzheim; Ibis Styles Chaves; IBIS STYLES KRAKÓW SANTORINI; Mercure Istanbul Sirkeci; Mercure Istanbul Bakırköy; Mercure Petriolo Siena Terme Spa Hotel; ibis Bangkok Sathorn; Ibis Jaipur; Mercure Erdos Downtown ; Mercure Taiyuan Jinyang; Mercure Chongqing Downtown; Novotel Jakarta Cikini; Mercure Makassar Nexa Pettarani; Hotel Chadstone; ibis Styles East Perth; Pullman Mandalay Mingalar ; Raffles Grand Hotel d’ Angkor; Mercure Mandalay Hill Resort; Mama Shelter London; Greet Beaune), dat geboekt is tussen 21/10/2019, 23.59u CET (UTC+1) en 09/12/2019. 
5. Het verblijf moet minimaal één (1) nacht betreffen.
6. Elk ononderbroken verblijf (check-out en check-in op dezelfde dag) in hetzelfde hotel, wordt beschouwd als één verblijf. Dit single verblijf geeft één keer recht op "Nieuwe Deelnemende Hotels x4"-aanbieding.
7. In het kader van deze aanbieding wordt een verblijf gezien als een (1) reservering per lid van Le Club AccorHotels, ongeacht het aantal kamers waarop de reservering betrekking heeft. Indien een lid meerdere kamers reserveert, geldt dit als een (1) verblijf. Vervolgens wordt de eerste vertrekdatum in acht genomen en wordt het aantal Rewards-punten en Status-punten dat toegekend wordt berekend. Concreet spaart het lid van Le Club AccorHotels punten en geldige overnachtingen voor de kamer die hij als eerste weer vrijgeeft.
8. Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding, dient de overnachting gereserveerd te worden via de distributiekanalen van AccorHotels (websites AccorHotels, de app van AccorHotels, call center van AccorHotels, hotels) en reguliere reisbureaus die gebruik maken van een GDS met een automatische verbinding met het reserveringssysteem van AccorHotels. U kunt niet profiteren van deze aanbieding indien u uw overnachting heeft gereserveerd via een wederverkoper, een tour operator of een ander, online reisbureau (zoals expedia.com, booking.com, etc.). 
9. U moet uw Le Club AccorHotels loyalty kaartnummer opgeven bij reservering en uw kaart bij de receptie van het hotel presenteren wanneer u incheckt voor uw verblijf. 
10. De Rewards-punten van Le Club AccorHotels worden binnen 10 dagen na het verblijf in het hotel bijgeschreven op het account van het lid. 
11. Deze aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid. Algemene Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op voorbehouden, openbare tarieven die per hotel verschillen. 
12. Wilt u tijdens al uw communicatie met de callcenters of met de klantenservice van AccorHotels het volgende referentienummer vermelden: 006126