Uw status

Uw punten

Nog punten of nachten

in een deelnemend hotel

om uw kaart te ontvangen

Votre carte

Vos points

Encore points ou nuits

dans un hôtel participant

pour recevoir votre Carte

Vier keer zoveel Rewards-punten voor uw verblijf!

VERRUIM UW HORIZON

Classic status

Ontdek elke maand de bijgewerkte lijst met nieuwe hotels van het programma en boost uw Rewards-puntensaldo met elke overnachting in een deelnemend hotel.

Profiteren van deze aanbieding is heel eenvoudig:
1. Log in als lid van Le Club AccorHotels
   Nog geen lid? Lid worden
2. Klik op 'Aanmelden'  
3. Reserveer t/m 10/10/2018
4. Verblijf t/m 13/01/2019
5. Ontvang Le Club AccorHotels Rewards-punten

Met de gespaarde punten kunt u gebruik maken van speciale aanbiedingen: unieke belevenissen speciaal voor onze leden, aanbiedingen bij partners of online shoppen in de webshop La Collection...

Leden van het Le Club AccorHotels programma worden altijd ruim beloond!
 
Feel Welcome

Uw Le Club AccorHotels team

De aanbieding is geldig voor een verblijf tussen 15-10-18 en 13-1-19

De aanbieding is boekbaar van 28-8-18 tot en met 10-10-18

Goedendag

We are currently experiencing technical difficulties with our website. Our team is hard at work trying to put things right as quickly as possible.

Gefeliciteerd Titel U heeft zich aangemeld voor deze aanbieding!

Meld u aan om van deze aanbieding te profiteren Aanmelden

Met uw status kunt u geen gebruik maken van deze aanbieding. Bekijk alle aanbiedingen

Voer uw bestemming in

 

Deze aanbieding is exclusief voor leden van Le Club AccorHotels; om hiervan gebruik te maken vragen wij u in te loggen of lid te worden van het programma.

Inloggen

of

Lid worden

Verkoopvoorwaarden
* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Specificeer uw reis

 

 

Kamer(s)

Klantenservice
Mobiele apps

Download onze apps om altijd toegang te hebben tot het Le Club Accorhotels programma.


Volg ons
Sluiten

Verkoopvoorwaarden

1. De Algemene Voorwaarden van Le Club AccorHotels zijn van toepassing op de "Nieuwe Deelnemende Hotels x4" -aanbieding en het lidmaatschap van Le Club AccorHotels is verplicht om hiervan gebruik te kunnen maken.
2. Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding, verplicht het lid van het loyalty programma Le Club AccorHotels zich aan te melden voor de aanbieding (tussen 28/08/2018, 23.59 uur CET (UTC+1) en 10/10/2018) door te klikken op de knop 'Aanmelden' hierboven en daarna de instructies te volgen.
3. Deze aanbieding geeft leden van Le Club AccorHotels, ongeacht hun status, het recht Rewards-punten 4 te ontvangen voor een verblijf in één van de hotels die deelnemen aan het loyalty programma van Le Club AccorHotels. Deze bonus Rewards-punten zijn additioneel aan de Rewards- of Status-punten die normaal gesproken verdiend worden met een geldig verblijf en waarop de Algemene Voorwaarden van Le Club AccorHotels van toepassing zijn, en wordt berekend op basis van de Classic status. 
4. Deze aanbieding is geldig voor een verblijf van een lid vanaf 15/10/2018  tot 13/01/2019 in één van de deelnemende hotels (ibis Erechim, Novotel Itu Golf & Resort, Novotel São Paulo Berrini, Novotel Okinawa Naha (Opening September 2018), Novotel Ulaanbaatar, Pullman Fuzhou Tahoe, Premier Village Phu Quoc Resort Managed by AccorHotels, Pullman Luang Prabang, Grand Mercure Yangon Golden Empire, Sofitel Inle Lake Myat Min, Mercure Hai Phong, SO Sofitel Hua Hin, ibis Styles Tokyo Bay, Grand Mercure Wuhan Qiaokou, Mercure Hangzhou Qianjiang, Mercure Hangzhou West Lake, Mercure Suzhou Downtown, Mercure Wuhan Qiaokou, Mercure Yantai Golden Beach, Mercure Tokyo Ginza, ibis Styles Lausanne Center Mad House, ibis Styles Toulon Centre Port, ibis Styles Fréjus Saint-Raphaël, ibis Ульяновск, ibis Styles Bucharest Erbas, ibis Vilnius Centre (Opening August 2018), Novotel Thalassa Oléron Saint-Trojan, ibis Hyères Plage Thalassa, ibis Lyon Carré de Soie, The Mitchelton Hotel Nagambie - MGgallery by Sofitel, The Sebel West Perth Aire Apartments, Pullman Yangon Centrepoint, Novotel Thalassa Le Touquet, ibis Styles Glasgow Centre West (Opening September 2018)), dat geboekt is tussen 28/08/2018, 23.59u CET (UTC+1) en 10/10/2018. 
5. Het verblijf moet minimaal één (1) nacht betreffen.
6. Elk ononderbroken verblijf (check-out en check-in op dezelfde dag) in hetzelfde hotel, wordt beschouwd als één verblijf. Dit single verblijf geeft één keer recht op "Nieuwe Deelnemende Hotels x4"-aanbieding.
7. In het kader van deze aanbieding wordt een verblijf gezien als een (1) reservering per lid van Le Club AccorHotels, ongeacht het aantal kamers waarop de reservering betrekking heeft. Indien een lid meerdere kamers reserveert, geldt dit als een (1) verblijf.
8. Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding, dient de overnachting gereserveerd te worden via de distributiekanalen van AccorHotels (websites AccorHotels, de app van AccorHotels, call center van AccorHotels, hotels) en reguliere reisbureaus die gebruik maken van een GDS met een automatische verbinding met het reserveringssysteem van AccorHotels. U kunt niet profiteren van deze aanbieding indien u uw overnachting heeft gereserveerd via een wederverkoper, een tour operator of een ander, online reisbureau (zoals expedia.com, booking.com, etc.). 
9. U moet uw Le Club AccorHotels loyalty kaartnummer opgeven bij reservering en uw kaart bij de receptie van het hotel presenteren wanneer u incheckt voor uw verblijf. 
10. De Rewards-punten van Le Club AccorHotels worden binnen 10 dagen na het verblijf in het hotel bijgeschreven op het account van het lid. 
11. Deze aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid. Algemene Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op voorbehouden, openbare tarieven die per hotel verschillen. 
12. Wilt u tijdens al uw communicatie met de callcenters of met de klantenservice van AccorHotels het volgende referentienummer vermelden: 006126